S’obre la convocatòria per a l’adjudicació de parcel·les a l’ampliació de l’Hort de la Font Trobada

L’Associació de l’Hort de la Font Trobada, en resposta a l’alta demanda de parcel·les a l’hort per part dels veïns i veïnes del barri del Poble Sec, ha treballat durant els últims dos anys, juntament amb Pla de Barris, per tenir un segon hort comunitari a la muntanya de Montjuïc.

El nou hort està situat entre l’hort actual i l’esplanada dels jardins de Joan Prats i comptarà amb 70 parcel·les amb les mateixes mides que a l’hort actual (3 x 1,5 m).

La participació en aquest hort comunitari autogestionat i ecològic implica mantenir la parcel·la cultivada d’acord amb el Reglament de règim intern de l’Associació i contribuir de manera activa a les activitats comunitàries i al manteniment de l’espai. Si creus que disposes de temps suficient per comprometre’t amb aquestes tasques, t’animem a inscriure’t.

Requisits per accedir a una parcel·la

  1. Ser veí o veïna del barri de Poble-Sec (es demanarà un document oficial que ho acrediti)
  2. No tenir adjudicada una parcel·la a l’hort actual
  3. Inscriure’s per participar en el sorteig de parcel·les, que tindrà en compte criteris de diversitat generacional i de gènere

Com serà el procediment?

A partir del 14 de novembre es farà difusió de la notícia al barri del Poble-Sec.

El dia 11 de desembre a les 9.00h, al blog https://www.fonttrobada.wordpress.com, s’obrirà un formulari online, per participar en el sorteig de parcel·les, que es tancarà un cop s’hagin rebut 150 peticions.

El sorteig es farà obert al públic al Centre Cívic del Sortidor quan el districte ens autoritzi a fer-lo. S’informarà per correu electrònic de la data concreta a les 150 persones inscrites.

Així mateix, es crearà una llista d’espera amb les trenta primeres persones inscrites que no hagin obtingut parcel·la al sorteig.

NOTA: En cas d’assignar-te una parcel·la, per ser soci de l’Associació de l’Hort de la Font Trobada, caldrà abonar una quota anual d’aproximadament 40 euros.

Molta sort!